SALOON CAFFE BAR CRIKVENICA CROATIA

Saloon caffe bar Crikvenica
Tel: 00385 91 659 9542
Dobrodošli u Saloon Reunion Pub & Bar u Crikvenici. Saloon je započeo sa radom ranih 80-tih godina prošlog stoljeća a slobodno možemo reći i tisućljeća i bio je mjesto za druženje svih generacija uz dobru muziku i zabavu. Saloon onakav kakav je nekada bio, samo u novome ruhu ponovno je tu za vas kako biste se mogli opustiti u društvu svojih najdražih, najboljih prijatelja i znanaca, tako i sklopiti nova poznanstva pritom uživajući u urbanoj glazbi ove planete. Jedini pravi pub tog tipa u gradu u svojoj povijesti ugostio je brojne poznate osobe s naše i strane estrade, svjedočio rađanju novih ljubavi i poznanstava te priredio nezaboravne trenutke svima koji su tokom godina dolazili u svoj Saloon. Saloon je sada potpuno renoviran i uređen pod nazivom Saloon Reunion, a kako samo ime kaže, kako ponovno okupljanje starih generacija koje su ovdje boravile kao u dnevnom boravku, tako i novih generacija koje će uživati sa svima nama u urbanoj muzici i nezaboravno se zabaviti kao što je to tradicija našeg Saloona.

Događanja
30/12/2017    Streaptease night
Striptiz night at Saloon Bar 30.12.2017
Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385 91 659 9542 00385 91 659 9542
Adresa: Petak 4
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: 00385 91 659 9542
Email: reunionsaloon@gmail.com
WEB: www.saloon-reunion.hr
Subdomain: Saloon caffe bar

Facebook Google Map
Atrakcije u blizini Kip Ribara     Brzi pogled
Muzej Grada Crikvenice     Brzi pogled
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 12926

Naše preporuke


Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   122