APARTMAN MAGDALENA CRIKVENICA CROATIA

Apartman MAGDALENA Crikvenica
Tel: 00385 91 793 0731
  700 m do centra i plaže
  Apartman s vlastitim bazenom
  Zatvoreni i osigurani parking u dvorištu
  Velika prostrana terasa
  Veliki natkriveni roštilj
  Kućni ljubimci dozvoljeni
  Bežični besplatni internet WI-FI
Apartman Magdalena nalazi se u novoj moderno uređenoj kući u mirnom i zelenom djelu Crikvenice 700 metara od centra i plaže. Pogodan za obitelj i kućnog ljubimca. Bazen je namjenjen isključivo na korištenje gostiju navedenog apartmana. Kuća također raspolaže sa uređenom okućnicom, velikom terasom, namješteno sa vrtnom garniturom te natkrivenim grilom. Parking osiguran u zatvoreno dvorištu. Apartman je veličine 80 m2, ima dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom te manju sobicu za jednu osobu. Dnevni boravak povezan sa kuhinjom, kupaonicom, i ostavom sa priborom za glačanje. Opremljen je sa klima uređajem, sat/TV, internetskom vezom i sefom. Kuhinja raspolaže hladnjakom sa zamrzivačem, štednjak plin/struja, mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu, aparat za kavu.

Smještaj

Ovaj apartman nalazi se u novoj moderno uređenoj kući u mirnom i zelenom djelu Crikvenice 700 metara od centra i plaže. Pogodan za obitelj i kućnog ljubimca. Bazen je namjenjen isključivo na korištenje gostiju navedenog apartmana. Kuća također raspolaže sa uređenom okućnicom, velikom terasom, namješteno sa vrtnom garniturom te natkrivenim grilom. Parking osiguran u zatvoreno dvorištu. Apartman je veličine 80 m2, ima dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom te manju sobicu za jednu osobu. Dnevnik boravak povezan sa kuhinjom, kupaonicu, i ostavu sa priborom za glačanje. Opremljen je sa klima uređajem, sat/TV, internetskom vezom i sefom. Kuhinja raspolaže hladnjakom sa zamrzivačem, štednjak plin/struja, mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu, aparat za kavu.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385 91 793 0731 00385 91 793 0731
Adresa: Basaričekova 69 b
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: 00385 91 793 0731
Email: carbiserka1@gmail.com
IBAN: HR2023400093110551249
SWIFT: PBZGHR2X
WEB: NO
Subdomain: Apartman MAGDALENA

Do mora: 700 m
Spavaćih soba: 3
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: DA

Facebook Google Map
Atrakcije u blizini Ljubavna cestica     Brzi pogled
Ocjenjivanje Ocijenjeno 4 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 20973

 

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   132