Projekt Crikvenica-Croatia.Com

Poštovani korisnici i posjetitelji portala,

Ovaj portal zamišljen je kao interakcija između žitelja Grada Crikvenice i okolnih mjesta Crikveničke Rivijere i posjetitelja našeg grada i okolnog područja. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača privatnog smještaja Crikvenice odlučili smo kvalitetno prikazati privatni smještaj u našem gradu i okolici. Na portalu će biti zastupljena mjesta i gradovi Crikvenica, Dramalj, Jadranovo, Selce, Tribalj, Grižane, Drivenik, Bribir ...
Uz privatni smještaj prezentirati ćemo ugostiteljsku djelatnost sa našeg područja kao i sve ostale djelatnosti, tvrtke i obrte koji budu zainetesirani za ovakav oblik internetske prezentacije.

Iznajmljivači privatnog smještaja, tvrtke i obrti

Iznajmljivači privatnog smještaja tvrtke i obrti koji se odluče za internetsku prezentaciju putem ovog portala, moći će samostalno uređivati, dodavati i mijenjati svoje podatke unutar svojeg profila. Uz prezentaciju unutar portala svaki iznajmljivač, tvtrka ili obrt dobiva i zasebnu poddomensku internet stranicu sa svojim linkom ili poveznicom koja je u potpunosti SEO optimizirana za tražilice i nad kojom ima potpunu kontrolu unošenja podataka.
Osim galerije fotografija na profil će moći dodati svoj video koji se jednostavno povuče sa Youtube-a.
Na oglasnoj ploči na početnoj stranici portala svaka će tvrtka i obrt moći oglašavati svoje dnevne događaje, evente, partije, prezentacije ili popuste i tako direktno i aktivno te samostalno sudjelovati u oglašavanju svojih događaja.
Svaki iznajmljivač privatnog smještaja na svojoj će stranici moći preporučiti neki ugostiteljski objekt ili tvrtku iz baze podataka i više njih po želji. Moći će odabrati atrakcije koje se dešavaju u blizini i objaviti ih na svome profilu.
Svaki iznajmljivač privatnog smještaja moći će voditi svoj kalendar popunjenosti kapaciteta i ispisivati napomene vezane uz svoje kapacitete prema želji.

Upravljanje profilom

Nakon ulaska u administrativni dio svog profila iznajmljivača smještaja ili tvrtke, administracija profila je pojednostavljena do najviše razine. Svatko tko ima svoj Facebook profil i samostalno ga uređuje moći će bez problema uređivati i svoj profil na ovim internet stranicama. Potrebno je samo slijediti korake i u za to predviđena polja upisivati željene podatke. Osim toga na stranici sa uputama naći ćete upute kako uređivati svoj profil.


Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   143