APARTMANI OAZA JADRANOVO CROATIA

Apartmani Oaza Jadranovo
Tel: 00385 98 236572
Apartmani u Jadranovu smješteni su u zelenom šumarku koji oduševljava svježinom u najtoplijim danima. Savršeni mir narušava jedino pjev ptica kojeg odjednom počinjete biti svjesni. Takva okolina osigurat će potpuni i nesmetani odmor. Do mora i osvježenja na plaži možete stići šetnjom (stepenice!!! - dobro će doći za vraćanje kondicije) ili automobilom cestom za otprilike isto vrijeme. Kristalno čisto more, mjesna plaža sa zabavnim sadržajima ili usamljene uvale i kamene ploče možete izabrati prema osobnim željama. Poželite li žamor, restorane, kafiće, disko i zabavu, sve možete pronaći u blizini.

Smještaj

Crveni apartman namješten je u crvenom tonu. Relativno malena površina svrstava ga u tip "studio apartman". Raspored prostorija ostavlja dojam većeg prostora. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe s bračnim ležajem i kupaone s tušem. Trosjed u dnevnom boravku pretvara se u pomoćni ležaj za dvije osobe. Apartman ima vlastitu terasu sa suncobranom na kojoj je ugodno boraviti i za najtoplijih dana.

Brzi pogled       Upit
Plavi apartman namješten je u plavom tonu. Relativno malena površina svrstava ga u tip "studio apartman". Raspored prostorija ostavlja dojam većeg prostora. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe s bračnim ležajem i kupaone s tušem. Trosjed u dnevnom boravku pretvara se u pomoćni ležaj za dvije osobe. Apartman ima vlastitu terasu u "debeloj hladovini" na kojoj je ugodno boraviti i za najtoplijih dana. Plavi apartman nalazi se u istoj razini s parkiralištem pa je pogodan za ulaz i osobama u invalidskim kolicima.

Brzi pogled       Upit
Zeleni apartman namješten je u crvenom tonu. Relativno malena površina svrstava ga u tip "studio apartman". Raspored prostorija ostavlja dojam većeg prostora. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe s bračnim ležajem i kupaone s tušem. Trosjed u dnevnom boravku pretvara se u pomoćni ležaj za dvije osobe. Apartman ima vlastitu terasu sa suncobranom na kojoj je ugodno boraviti i za najtoplijih dana.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385 98 236572 00385 98 236572
Adresa: Školska 12
Grad / mjesto: Jadranovo
Tel: 00385 98 236572
Email: mirine@mirine.hr
IBAN: -
SWIFT: -
WEB: www.apartments-jadranovo.com
Subdomain: Apartmani Oaza

Do mora: 300 m
Spavaćih soba: 3
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Facebook Google Map
Nearby attractions comming soon!
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 16378

 

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   140