APARTMANI SAX CRIKVENICA CROATIA

Apartmani Sax Crikvenica
Tel: 00385 91 8913648 00385 51 785 243
  Do mora 10 m
  Caffe bar Sax je u objektu
  Gradska plaža 20 m
  Lučica Crni molo 20 m
  Restaurant 20 m
  Trgovina 20 m
  Dječje igralište i minigolf 50 m
  Tenis tereni 100 m
  Parking je osiguran
  Liječnik (klinika) 30 m
  Iznajmljivanje čamaca 20 m
  Zračna luka 27 km
  Ronilački klub 30 m
  Chech Inn: 14:00h
  Chech Out: 10:00h
Apartmani Sax nalaze se u Crikvenici na Crnom Molu u neposrednoj blizini mora i točno nasuprot lučice Crni Molo. Nalaze se točno iznad popularnog caffe bara Sax u Crikvenici. Objekt ima video nadzor.

Smještaj

Apartman se nalazi na drugom katu. Potpuno je opremljen I sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje I dnevnog boravka. Apartman ima veliki balkon sa kojega se pruža predivan pogled na lučicu Crni Molo te otok Krk. Odmah preko puta nalazi se popularna gradska plaza Crni Molo. Apartman je prostran I ima 110 m2. Na internet se možete spojiti bežičnom WI-FI mrežom. Perilica rublja na upit.

Brzi pogled       Upit
Apartman se nalazi na prvom katu. Potpuno je opremljen I sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje I dnevnog boravka. Apartman ima veliki balkon sa kojega se pruža predivan pogled na lučicu Crni Molo te otok Krk. Odmah preko puta nalazi se popularna gradska plaza Crni Molo. Apartman je prostran I ima 110 m2. Na internet se možete spojiti bežičnom WI-FI mrežom. Perilica rublja na upit.

Brzi pogled       Upit
Apartman se nalazi na trećem katu. Potpuno je opremljen I sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaonice, kuhinje I dnevnog boravka. Apartman ima veliki balkon sa kojega se pruža predivan pogled na lučicu Crni Molo te otok Krk. Odmah preko puta nalazi se popularna pješčana gradska plaza Crni Molo. Apartman je prostran I ima 80 m2. Na internet se možete spojiti bežičnom WI-FI mrežom. Apartman je opremljen klima uređajem i centralnim grijanjem za korištenje u zimskim mjesecima. Potpuno komforno opremljeni apartmani. Perilica rublja na upit.

Brzi pogled       Upit
Soba za dvije osobe sa kupaonicom nalazi se na trećem katu s pogledom na trg. Soba ima 30 kvadrata. U sobi se nalazi klima uređaj. Perilica rublja na upit.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385 91 8913648 00385 51 785 243 00385 91 8913648    00385 51 785 243
Adresa: Gajevo šetalište 2
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: 00385 91 8913648 00385 51 785 243
Email: vitamauro@net.hr
IBAN: HR1724020063101905201
SWIFT: ESBCHR22
WEB: www.crikvenicaapartmentssax.com
Subdomain: Apartmani Sax

Do mora: 10 m
Spavaćih soba: 5
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Google Map
Atrakcije u blizini Gradska plaža     Brzi pogled
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 29010

  Naše preporuke

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   115