APARTMANI NADA JADRANOVO CROATIA

Apartmani Nada Jadranovo
Tel: 00385 91 762 9393
  Beach 250 m
  Jadranovo centar 800 m
  Parking osiguran
  WI-FI besplatan internet
  Ručnike potrebno donijeti sa sobom
Kuća NADA sa dva apartmana i parkiralištem, u mirnom stambenom dijelu Jadranova , u prvom redu prema moru. Veliki vrt s roštiljem. Satelitska TV i Wi-Fi. Parking ispred kuće. U blizini kuće nalaze se dvije poznate plaže Havišće I Vodna. Do centra Jadranova je oko 800 m. Nedaleko kuće nalazi se restoran. Provedite ugodan godišnji odmor sa nama.

Smještaj

Apartman je za do pet osoba sa pogledom na more. Apartman se sastoji od kuhinje sa prostorom za jelo, dnevnog boravka I spavaće sobe. Apartman ima lijepi prostrani balkon sa predivnim pogledom na more. Nalazi se u mirnom dijelu Jadranova nedaleko plaže Havišće I plaže Vodna.

Brzi pogled       Upit
Apartman je za do četiri osobe sa pogledom na more. Apartman se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka i spavaće sobe. Apartman ima lijepu prostranu natkrivenu terasu sa pogledom na more I vrt. Nalazi se u mirnom dijelu Jadranova nedaleko plaže Havišće I plaže Vodna.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385 91 762 9393 00385 91 762 9393
Adresa: 13. primorsko goranske divizije 60
Grad / mjesto: Jadranovo
Tel: 00385 91 762 9393
Email: app.nadab@gmail.com
IBAN: HR5424020063101514692
SWIFT: ESBCHR22
WEB: NO
Subdomain: Apartmani Nada

Do mora: 250 m
Spavaćih soba: 4
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Google Map
Nearby attractions comming soon!
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 25549

 

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   128